Kra’hen könnyű fokozaton 39 perc alatt – Adani12345

Könnyű fokozaton ilyen könnyen lehet nyerni. Minél gyorsabb játékmenetre mentem, szinte nulla fejlesztéssel is lazán megvan.

Utólag belegondolva a korvettet sem muszáj kifejleszteni. Lézertorony kutatható anélkül is. Csak a mélyűr radar miatt kell a korvett és a foton radar miatt a cirkáló, hogy tudj felderíteni. Csak azon múlik mennyire gyorsan gázolsz át a galaxison, hogy milyen sokáig tart felfedezni a többi fajt. Középjátékban is még kerekes tankokkal harcoltak még az Emberi Birodalom is nehéz rombolókkal. Nehéz lézer és torpedó az űrvédelmi ágyúk miatt kell minimum 4 rombolóval, így nem lesz ellenfeled. Ha túl erős lenne az ellenség flottája, MK3-as hajtóművel meg tudsz lógni előle az elején, vagy az MK2-es is bőven megfelel erre a célra.

Csak gyorsaságra mentem, könnyű fokozaton lazán átmégy a többi fajon úgy, mint kés a vajon. Kémkedés Kra’hen fajnál nincs sem bolygólázítás se hajórobbantás. Igaz bolygóinfó sincs, kolonizálással kell megkeresni a többieket. Csak azon múlik, mennyire gyorsan végzel és mikor fedezel fel mindenkit. Meg lett volna előbb is szerintem, ha egyből lánctalpastank lézertoronnyal fejlesztést helyezem előtérbe, és csak utána következett volna a korvett. Aztán gyártok rombolókat, és a korvett csak az MK3-as hajtómű és mélyűr radar miatt lett volna fejlesztve.

Cirkálót is a vége felé, a foton radar miatt került volna kutatásra ,hogy tudjak felderíteni.
Ha a véletlen eseményeknél random koordinátákat adott volna a látnok, hamarabb tudtam volna felfedezni. 5 darab romboló nehéz lézerrel és torpedóval leradírozza simán az űrvédelmi ágyú 1-et. Ehhez 4 darab is elég lehet, de az már határeset, hogy veszteség nélkül megúszod-e. Még az embereknek sem volt lézeres erődjük, jellemzően rakétás erőddel védekeztek ami lézertorony és lőtávnövelővel felszerelt lánctalpasokkal szemben nem ellenfél. Egyetlen tankkal is elfoglalhatsz minden bolygót, amit csak tankokkal véd, a földi harc szimulálását kikapcsolva természetesen.

Végül nézd meg a videót, hogyan lehetséges mindez 39 perc alatt.

One thought on “Kra’hen könnyű fokozaton 39 perc alatt – Adani12345

  1. Közben megcsináltam emberekkel is, ott is sima ügy. Egyetlen induló kém kémelhárításon és kész, nem gond ha sikerül szbotálnia, olcsó hajók és tankok esetén, gyorsan pótolható minden és olcsón. Ha elkap egy kémet mehet bolygóinfózni ha kinyrják kinyírják, ha hoz valamit az haszon. Deríteni nehéz mélyűr és foton radar nélkül, bolygókat kolonizálva kell keresgélni a többi fajt.

Vélemény, hozzászólás?