IG2 találkozón csatáztunk 2022-ben VIDEÓVAL – Endre

Már hagyománnyá vált éves IG2 találkozónkon mindig megmérkőzünk egymással. Az idei játék meglepetése, hogy a győzelemre esélyes játékosok már az elején kiestek. Tomi és Garrett_ játékosok túl hamar fedezték fel egymás birodalmát és elkezdték felőrölni egymást.

Ennek nem lesz jó vége…

Közelükben táborozott Ronin és imrehu – akiknek szintén támadt némi elszámolni valójuk egymással. A shinari korvett igen zavaró tud lenni pusztán azzal a tulajdonságával is, hogy egyáltalán létezik. Viszont még nem volt teljesen felszerelve.

Akkor játsszuk le!

Egyenként semmisítették meg egymás hajóit, a kémek munkálkodásáról nem is beszélve. Színre lépett picincsaj játékos nevével és gépével a titokzatos játékos, aki szintén részesedni kívánt a tortából. Sajnos nem volt finom, mert Tomi hősiesen védte magát.

“Ha én kezdő volnék”

Ronin látta picincsaj gyengélkedését és úgy döntött, hogy itt az ideje kiejteni. A szépen feljődő bolygói is megtetszettek neki. Csakhogy akadt egy kis korvett-probléma.

Talán majd legközelebb

Nem sokkal később Garrett_ rugalmasabban kezelte ugyanezt a problémát és felvonultatta az ársapkás godan korvettjeit.

Ez egyre rosszabb

Tomi a kimerítő szomszédos harcokat kihasználva űrbázisokat épített nagy lelkesedéssel. Hatékonysága páratlan volt

egy ideig.

Beléptünk a cirkálóosztályba. Egyre komolyabb tűzerővel feszültek egymásnak a felek.

A fegyverzavaró zavarba ejtően zavaró

A maszatolás véget ért. A fejlesztésben lemaradók szépen legyengültek és átadták technológiájukat, bolygójukat az erősebb birodalmaknak. Érdekes módon a nap meglepetés Antarija Endre lett, második helyezettként zárta a találkozót az esélytelenek nyugalmával. Nem volt lehetőségem lopni semmilyen technológiát senkitől. Ronin behozhatatlan előnyével megnyerte a küzdelmet.

Lássuk, mi minden történt a győzelemig:

Vélemény, hozzászólás?