Ritka képek az Imperium Galactica 2 történetéből

Shinari hadjárat során még nem találkoztam ezzel a megmentő videóval, mert mindig volt aktív kémelhárításom. Valószínűleg tátott szájjal néztem a Columbo sorozatot és közben a játékban megfeledkeztem e fontos dologról. 🙂

Most láttam ezt először

Egyik internetes csata közben volt látható ez az infláció áldozatává vált cirkáló, miután szétesett a játék korábban, de még így is végigjátszottuk.

Micsoda cirkáló!

2009. december 1-én ünnepeltük a játék 10. születésnapját. A játék IRC-n keresztül ez a a gyönyörű látvány fogadott minket. Köszönjük azoknak, akik ott voltak!

10 éves az IG2

2 thoughts on “Ritka képek az Imperium Galactica 2 történetéből

 1. De tényleg mikor adja be azt az üzenetet? ÉS van alternatíva mikor nem sikerül és game over?

  Shinairknál ill. embereknél van egy olyan küldetés, amit néha kereskedő ad be, hogy elrabolták a lányát és segíts kiszabadítani. Akármit válaszolsz nem folytatódik a történet.

  Azt meg gondolom mindenki tudja ,hogy Tenoritól nem szabad venni semmit,
  mert csak hasztalan dolgokat árul pl. fekete lyuk generátornak hívott porszívót.

  Drogos katonák missziónál kipróbáltam mi lesz ha nem foglalkozok vele, még párszor lesz lövöldözés aztán jön egy üzenet ,hogy elfogyott a drog, de ejnye-bejnye, nem oldottad meg időre. Pont múltkor jártam úgy, hogy beadta a vulkános szálat és, hogy Zacskó professzort el kell rabolni ,de nem volt elég űrerőm meglógott, kitört a vulkán de akkor se történt semmi azon kívül, hogy a fél kolónia elpusztult és pont a gyártó bolygó volt az.

  A maffiás küldinél is ha nem foglalkozol vele még pár bolygó is maffiás lesz, majd végül elszakadnak tőled és kalózok lesznek. Viccesek az épületek nevei detoxikáló, testőrség stb.

  Krahen esetén ha a kolonizálást nem fejezed be időre kiválik az Ököl klán a birodalmadból és ha le tudod győzni akkor minden ok, ha nem akkor game over, mert jön a vén hülyétől egy üzenet ,hogy csalódtam magában imperátor, az Ököl Klán vezére lesz az új imperátor, első feladata, hogy önt kivégezze.

  Érdemes jobban megnézni azt a videót mikor a kristályokat gyűjtik be a vadászok, az egyik gép kijelzőjén ilyen feliratok mennek, hogy Positive = Negative
  Orrsovenyferdules = true
  és, amin felröhögtem: Torgyan : Sucks

  Sőt van a speciális találmányok között egy Crystal decoder nevű is, a kitörésgátló, és a bolygóröntgen mellett, de azt se adja be soha anélkül is dekódolják a kristályokat.

  Hirtelen ennyi jutott eszembe, írhattok még hasonlókat.

Vélemény, hozzászólás?