IG2: TCH-novum-Csiga-ninive-Endre internetes csata VIDEÓVAL

Aznap több játék indult azonos időben, szépen elosztottuk az embereket. Az egyik felderítőnek szánt romboló korán találkozott másik hárommal. Kár volt kivenni a kezdőflottából. Mások csatáit nézve bőven van idő fejleszteni.

Ha egy bolygón gépágyús erőd kiállítást látsz, érdemes kémekkel meglátogatni a települést. Hasonló a helyzet, mint egy később bemutatásra kerülő játékban a rakétás erődökkel. Nem tudsz annyi tankot gyártani, amivel le tudod rohanni a bolygót. Ráadásul odavonzod az erősebb flottákat is, ha űrcsatákba állsz bele. Amelyik bolygódat vélhetően látja az ellenség, azt ellátod földi védelemmel. Lehet számításba venni egy telepített űrkikötővel egybekötött tankvásárlási sorozatot.

Nem látják mások, hogy a bolygón milyen toronnyal felszerelt tankok állomásoznak. Csak azt látja, hogy sok van rajta. Párszor megtámadja, aztán visszavonul, mert közben a hajóit is robbantgatod. Végül kész káosz és game over a részéről. A kevesebb néha több. Ez sajnos űrcsatára nem igaz. Két csatahajó és egy cirkáló nem győz le cirkálós flottát. Legyen több hajónk átlagosan felszerelve, mintsem kevés maximálisan felszerelt.

Vélemény, hozzászólás?