IG2: Roegbere-Endre internetes csata VIDEÓVAL

Ha tudjuk, hogy gyengébbek vagyunk kémelhárításban, akkor az elhárító kémeinket fejlesszük lehetőség szerint maximálisra. A pajzs nélküli cirkálót nem szabad lebecsülni, ha egy rombolókból álló flotta úgy dönt, hogy megpróbálja szétszedni. 

Az igazi problémát az ellenséges bolygó földi védelme okozhatja, ha úgy dönt, ő pedig rátesz mindent, ami visszalő. Közben pedig annyi tankgyárat is épít rá, amennyit elbír. A folyamatot megrekesztve érdemes kémekkel kimondottan az erősebbeket lerombolni, mivel a földi szimuláció alapján például rakétás erődökkel szemben kisebb lesz a veszteségünk. Még 2-es típusú űrvédelmi ágyúkkal sem kell foglalkozniuk a kémeknek, mert az erős hajók hamar legyűrik.

One thought on “IG2: Roegbere-Endre internetes csata VIDEÓVAL

  1. Űrvédelmi ágyú ér egyáltalán valamit középjátékban és azon túl? Egy 2-es talán épp meg tud fogni egy pajzs nélküli nehéz korvettet, kettőt már nem, Cirkáló és felette pajzsokkal pedig már nem ellenfél legalábbis pár db. biztosan nem.

    Single playerben ha meteor jön a bolygóra és nincs flotta a közelben vagy nem lenne jó feláldozni építek pár űrvédelmi ágyút, hogy ne vinnyogjanak azért, mert nem csinálok semmit ,de még 10 db sem fogja meg az összeset.

Vélemény, hozzászólás?