IG2 Ember lehetetlen szinten, VIDEÓVAL – Adani12345

A fináléba az emberi faj került. Viharos történelme során bebizonyította túlélési képességeit. Átlagos fejlesztéssel és képességekkel rendelkezik. Holott számos tulajdonságát előnyére tudja fordítani.

Óvatosan kell körülnézni bolygók után kutatva, hogy nehogy idő előtt felfedezzenek. Pár kolonizálás után érdemes rámenni az űrhajó fejlesztésre. A paralizáló használható fegyvernek bizonyul korvett-nehéz korvett hajókon, amíg a nehézcirkáló-csatahajó változatokon eljutunk az antianyagsugárig. Ez utóbbi csodafegyvert érdemes paralizálóval párosítani, mivel egy elmozduló célpontot nehezebb megsütni. A nagy flottás kra’hen faj ellen remekül használható ez a taktika.

Kémelhárítás terén az elhárításra figyeljünk. Nem biztos,hogy megéri, ha esetleg a hajómanipuláló megszerzése miatt szeretnénk életben tartani azzal rendelkező fajokat ezen a nehézségi szinten. 2-3 kisebb-nagyobb flotta tartása a bolygófoglalás-visszafoglalása miatt érdemes. Főleg, ha többfrontos háborút vívunk. A fegyverzavaró rendkívül fontos a nagyobb hajóosztályokon.

1. rész:

2. rész:

Vélemény, hozzászólás?