Bismarck-Jocó-TMR-Endre internetes csata VIDEÓVAL

Érdekes összecsapásnak ígérkezett, mert mindhármukat haladó játékosok közé sorolom. Bismarck játékos magabiztossága által el is hitte, hogy nyerésre áll. Az erős játékkezdés stagnáló folytatást és szörnyű véget hozott. 🙂

Természetesen nem volt várható kimenetele az játéknak, mivel nem alakultak ki szövetségek. Várható volt a tankszerű, meggondolatlan lerohanás. Cheblon faj létező földi védelme megállította a mohó lerohanás-kísérleteket. Válaszként csalinak odadobott, az ellenségnél kóválygó flotta hamis biztonságot adott az ellenséges birodalmaknak. Közben a kémszolgálat remekül teljesített, leselejtezve a “feleslegesnek” tartott hajókat.

Mivel a kereskedőket megint kiirtották, ezért a mások által érdektelennek hitt bankot tettem a legtöbb saját bolygóra. A később elfoglaltakra már nem volt célszerű, mert nem maradt volna pénz hajók gyártására. A kezdeti flottám menekülése közben valóban elhitték, hogy csak két korvettem maradt. Közben felavattam 4 cirkálót és arra már felment a hajómanipuláló. A kémek dolgoztak szorgalmasan, a bankrendszer által intenzívebb lett a tankok fejlesztése is, melyekkel felgyorsítható volt a bolygófoglalás.

Kísérleti jelleggel olyan bolygóknál eszközöltem az űrcsatákat, ahová sikerült űrvédelmi ágyú 3-akat telepítenem. Elég jól teljesítettek és hátrányból fölényes győzelem lett:

One thought on “Bismarck-Jocó-TMR-Endre internetes csata VIDEÓVAL

Vélemény, hozzászólás?