IG2 Cheblon, lehetetlen szint VIDEÓVAL – Adani12345

Elsőként űrhajólabor építésével indítsunk, majd nézzünk körbe a flottával, hogy ki van a bolygónk szomszédságában. Az MK1-es hajtómű fejlesztésével párhuzamosan építsünk egy olcsó kolonizálóhajót. Sajnos kereskedőhajókra sincs szükségünk a shinari faj miatt, avagy erősen javasolt leszedni mindet.

Még két bolygó kolonizálása után kezdhetjük építeni a földi védelmünket: sosem lehet tudni, ki szeretné letarolni a bolygóinkat. Kezdetben rakétás erődöket építsünk. Az elhárítókémet most is küldjük el kiképzésre. A fajra jellemző jó kémkedési képességek miatt itt nem szükséges állandóan 5-ös szintű kiképzésekre járnia. Ha szorosan egymás mellé kolonizálunk és rejtőzködni tudunk, akkor elérhető akár a nehézcirkáló kifejlesztése is első űrharc nélkül.

A legfontosabb fegyver a hajómanipuláló. Ne felejtsük el kombinálni fegyverzavaróval, vagy paralizálóval. A fejlesztett ECM az ellenséges torpedóktól véd minket, mi nem tudunk olyat felszerelni, csak védekezni ellene. Ha a vége felé egy nagy saját hajó és sok ellenséges vadászgép csatába keveredünk, érdemes körbe-körbe menni, úgy hamarabb fogynak az ellenséges repülők.

Cheblon lehetetlen szinten:

One thought on “IG2 Cheblon, lehetetlen szint VIDEÓVAL – Adani12345

  1. Nagy hajó vs. sok vadász esetén én 3-asra teszem az időt, aztán elmegyek wc-re vagy ki a konyhába a sörért esetleg válaszolok Facebook üzenetekre, ha meg már majdnem teljesen szétlőtték a hajót, a csatatér szélén állva visszavonulok és újra támadok full HP-val.
    Rakétás erődöt csak akkor építek ha muszáj, ha korán felfedeznek sztem jobb gépágyúsat kifejleszteni, de általában elég egy előrehozott tankfejlesztés is lánctalpas tank lézer toronnyal és lőtáv növelővel. Erődökkel szemben előny, hogy támadásra is jó.

Vélemény, hozzászólás?