IG1 Mezonlöveg megszerzése a Center 1-ről – Floyd69

Kipróbáltam a Center 1-ről a mezonlöveg megszerzését és tényleg működik. Megtámadod a bolygót, vadászok lelövöd, pár bomba a pajzsba, úgy hogy kezdjen csak piros lenni, utána 2-2 bomba találjon be a lövegekbe és visszavonulás.

Azonnal újratámadás és láss csodát nem működnek a lövegek és a pajzs sem. Ha nehéz fokozatban játszol, lesz még egy űrbázis is, azt lődd szét, aztán jöhet a földi harc. Normál fokozaton nincs bázis és egyből beadja a tankcsatát. Laktanya ugyan nincs, de ésszel kell harcolni, mert több nehéz tank és rakétavetőjük van. Még ott van a 2 aknatelepítő, amik zseniális fegyverek. Kb 10-12 tank veszteséggel lehet nyerni.  Új épületek: mezonlöveg, részecskelöveg, radar v2, élelmiszerüzem, bolygópajzs v2. Készülj fel, hogy az ychomok nem örülnek a Center 1 elvesztésének, tehát hamarosan támadnak nagyobb erőkkel vagy a Center 1, vagy más bolygó ellen. Erre legyél felkészülve, mert nem fognak békén hagyni. Legyen jó sok pénzed, mikor megtámadod a bolygó, hogy tudjál mezonlövegeket építeni. Bár így is jó ideig eltart, amíg minden bolygón 5 mezonlöveg lesz. Elég mókás, mikor a támad egy garthog rablóflotta és egy 5 mezonlöveges bolygónál azt se tudják, mi történt velük, mikor megsemmisülnek. Amiről itt még nem láttam írást: a laktanya megszerzése a 3. szinten. A garthog bolygókról nem tudod megkapni, mert mindet szét kell lőni. A Center 2-ről, vagy az Exterior 1-ről azonban meg tudod szerezni, mert ott harc közben kapitulál a laktanya. Ekkor csak gyorsan le kell állítani a tüzelést, és ha nyertél, megvan a laktanya terve is. Az Exterior 1-et csak akkor támadd meg, ha a morgathok ellen is tudsz földön védekezni, mert ugye neheztelni fognak bolygójuk elvesztéséért.

Normál fokozaton a következő bolygókat lehet a Garthog 4 lerohanása előtt elfoglalni: Center 1, Center 2, Exterior1, Exterior 14. A többi nincs kolonizálva, te pedig még nem tudsz. Nehéz fokozaton minden bolygót kolonizálnak a morgathok vagy az ychomok, Tehát a következőket is megszerezheted: Center 10, 11,12, 16. Ha űrbázis v2-vel van védve, akkor jelentős veszteség árán nyered meg az űrcsatát. Nehéz fokozaton 18 bolygóval rendelkezhetsz, mielőtt a Garthog 4-et megtámadod és feljebb lépsz. Az admirális szinten nem mindegy, hány bolygóval kezdesz. Ja és van laktanyád, mezonlöveged, szóval király. A morgathok kemény diót jelentenek, ne feledjétek!

Vélemény, hozzászólás?