IG1 hadnagyi rang elnyújtása – Prímás

Parancsnoki rangban indulnak be a többiek, így hadnagy-kapitány rangot kell minél tovább elnyújtanod.  Hadnagyon kb. egy napot nyerhetsz, ha a Thorin érkezése előtt a térkép legalsó pontjára viszed a flottád, így az egész körzetet át kell utaznia a Thorinnak (mert mindig a flottád mellett jelenik meg), mielőtt a garthogok megérkeznek.

Kapitányként érdemes megvárni mind a két víruspusztítást a New Caroline bolygón, és csak utána szólni az ezredesnek, hogy gyanús vírusfertőzések vannak. Ezután már nincs sok ráhatásod a dologra, maximum annyi, hogy a prototípusos garthog flottát azután támadod meg, hogy az Achilles bolygót elhagyta. Itt azért óvatosan, mert ha a Garthog 4 planéta közelébe jutnak, már azonnal jön az üzenet az ezredestől, hogy le vagy fokozva, ami inkább csak rövidíti a játékot.

One thought on “IG1 hadnagyi rang elnyújtása – Prímás

  1. Sőt a legjobb ha a 2. pálya végén az Achilles közelében támadod meg a flottát és építesz 5 ion löveget is a bolygóra, így esélye sincs. Még azt is lehet, hogy leválasztasz 1 vadászt a flottáról, azzal támadod meg az Achilles mellett aztán a lövegek szétlövik a flottát, ill. eredeti IG-ben elég ha a romboló 2-t szétlövöd, open-ig-ben nem.

Vélemény, hozzászólás?