Pontifex-Chiblon-Thor-don-kovibali-Endre internetes csata VIDEÓVAL

Elképesztően szívós ellenfelekkel zajlott a csatahajókig eljutó internetes csata 158 percben. Sokszor mellőzzük, ha meghalljuk az űrvédelmi ágyú szót. Valójában a 4-es típusúval meg lehet állítani csatahajós flottákat is. Ezt don rendkívül jól alkalmazta.

A galéria önmagáért beszél, nem is címkéztem fel a képeket, önmagukért beszélnek. Lehet, hogy az elején tényleg meg kellett volna fogadnom a kollégák tanácsát és toluen fajjal játszanom. Ennek ellenére az Iberon Birodalommal való gyors találkozás hozta meg a szövetséget. Összekapcsoltuk a kutatásunkat és közben pénzzel segítettem a birodalmat. Másodlagos feladatom volt összelopkodni az általunk nem kifejleszthető találmányokat, mint pl. a hajómanipulálót. A shinari még a nagy űrcsaták előtt volt szíves kifejleszteni egyúttal nekünk is.

A kra’hen nagyon jól védett űrvédelmi ágyú 2-vel a cheblon nehéz korvettek ellen a játék közepén. A folytatásban a 4-es ágyúk igencsak megkarcolták az iberon csatahajókat, nagy vesztesék árán tudott csak egyetlen bolygót elfoglalni. A nehézcirkálók jó pozíciója elvonta a figyelmet a hamvasztósugárról, az ellenfél az űrvédelmi ágyúkkal ritkításával volt elfoglalva. Arra még nem jöttem rá, hogy minek 4 darab térgörbítőpajzs egy bolygóra, gondolom az Istencsászár megparancsolta. 🙂 A második bolygónál a támadó fél visszavonult. Remek taktikát láttunk ellenfelünktől.

Amikor mindenki csatahajóval támadt, elszabadult a pokol:

Vélemény, hozzászólás?