IG2: Godan lehetetlen szinten, VIDEÓVAL – Adani12345

Godannal se egyszerű a játék: a faj erőssége, hogy minden bolygón egyformán jól érzik magukat, így terraformálni nem kell. A végjátékban már nincs spéci fegyverük, csak az ágyúk.

Középjátékban nehéz korvett és korvett szinten viszont erősek, van paralizáló, és a dupla pajzs miatt tovább bírják a hajók is. Korán betalált az iberon faj, szerencsére erődöt ők nem építenek. Az anyabolygójuk kivételével le tudtam győzni őket, flottája viszont erősebb volt. Trükközni kellett és sokszor nekimenni. Azt a hibát is elkövettem, hogy bolygót akartam foglalni neutron ágyúval, de az űrvédelmi ágyú a pajzs nélküli korvettet elintézte. Utána nem volt pénz visszatenni, mikor legyártott egy hajót és támadni kellett volna. Hiba: meg kellett volna várni a nehéz korvett és napalmbomba párost, vagy még egy korvettet legyártani nehéz lézerrel. Végül sikerült legyőzni, utána a kra’hen jött, ő volt közel godanhoz. Ez a jó taktika, a végjátékban, ha hagyod megerősödni a többieket, bajban leszel. Középjátékban kell mindenkinek kivétel nélkül nekimenni. A kra’heneknek már volt gépágyús erődjük, így át kellett állni a tankfejlesztésre: antigravitációs tank nehéz toronnyal már eredményes volt a gépágyús erődök ellen.

Antari haverkodni akart, el is árulták a kra’hen utolsó két bolygójának adatait, ami radarhatáron volt. Ment a kra’hen is a levesbe. Később az antari is, ők gyengék voltak még, nem volt gond lenyomni őket. Shinari szívatott kémekkel, de nem volt még cirkálója, szóval őket is le tudtam darálni, az emberek pedig szintén nem tudtak fejlődni. Harmatgyenge flottájukkal mégis hadat üzentek. Két nehézcirkáló, ami épp ott volt.

A főflottára nem is volt már szükség:

Vélemény, hozzászólás?