IG2 ember hadjárat könnyű szinten VIEDÓVAL – Adani12345

Ez az, ami sétagalopp, készakarva is lehetetlen elbukni. A támadó kalózok az elején is csak 1, maximum 2 rombolóval jönnek. 4 romboló sima lézerrel elég ellenük. A kalózbolygón is 1 kerekestank lesz, gépágyútoronnyal. 2 kerekestank simán leveri.

Kezdésnél van kolonizáló és terraformáló is, 1 helyett 2 bolygó, valamint tankgyár. Így lehet azonnal is tankot építeni, nem kell várni, ameddig lesz gyártóbolygó és pénz építeni, sőt az indulópénz is több. Az 5 laborkapacitás adja magát, hogy korvettig a hajókat kifejlesztened, majd antigravitációs tankig a tankokat. Utána jöhetnek gyártás közben rá a felszerelések. A többi faj is harmatgyenge: a kra’henen kívül nem is támadnak, sőt szövetségért kuncsorognak. Később már kolonizálókat kellett gyártani tucatszám, hogy tudjak felderíteni és a prédát megtalálni. Az AI úgy működik, hogy először mindig a hadsereget erősíti meg és csak azután kezd terjeszkedni és fejleszteni. Könnyű szinten ez azt jelenti, hogy ész nélkül gyártja a rombolókat és a kerekestankokat, mert csak azt lehet, lehetetlen szinten nehéz korvetteket fog és lánctalpas tankokat. Ha már legyártott elég sokat, akkor kezd el fejlődni. Támadni sem támadják, sokáig még egymást sem. Nem úgy, mint nehezebb szinteken, ezért már 1 korvettel és lánctalpas tankkal, lézer toronnyal felszerelve verhetőek. Erődből is csak a kra’hen jutott el a gépágyúsig, a többi faj csak rakétás erődöket épített. Azok egyrészt gyengék, másrészt meg lézertoronnyal már lőtávjukon kívül is lőhető. Paralizálós korvettel szemben sincs esélye, csak az űrvédelmi ágyú 1 miatt kell neutronágyú, vagy napalmbomba az űrhajókra.

Ember hadjárat, könnyű szint:

3 thoughts on “IG2 ember hadjárat könnyű szinten VIEDÓVAL – Adani12345

 1. Akár kihívás is lehetne ,hogy bukd el a játékot könnyű szinten, szinte lehetetlen a többi faj sosem támad meg és lassan fejlődik, ha nem költesz kémekre egyáltalán akkor sem ellenfél még a Shinari sem, max. felrobban pár hajód meg épületed esetleg fellázít egy bolygót nagy ritkán ,de ennyi, nehéz szinten meg kicsinálnak pillanatok alatt a kémeik.

  Csak Krahen esetén lehetséges sztem, ahol ha a kötelező küldetést nem csinálod meg az Istencsászár seggberúg aztán kivégeztet. 🙂

 2. Az Istencsászár helyenként túlságosan emberi: “Használja fel,ahogy gondolja…” típusú mondatai a végrehajtó flottája úton van jelenetnél. Mint egy szociális érzékenységet mutató diplomata. 🙂 Sokkal eszelősebb szöveg kéne oda,ami legalább emlékeztetne az előző főnökömre. lol

  1. Bezzeg ha nem nyírod ki a Chakargokat időben ( nehéz szinten 5 éved van kb.)

   Csalódtam magában, az Ököl Klán vezetőjét neveztem ki új imperátornak, első feladata az ön kivégzése lesz. Nem szó szerint de a lényeg ez.

   A vén hülye istencsászár sokszor csak hátráltat tipikusan ilyen a kolonizálj 2 éven belül 5 bolygót küldi, évekre visszavet a fejlődésben és a hirtelen birodalom növekedés korai felfedezés veszélyét növeli, mikor pont ő mondja az elején ,hogy fordítson kiemelt figyelmet rá, hogy ne fedezzenek fel, ameddig elég erősek nem leszünk.. Márpedig ha kolonizálókat gyártasz fejlesztés helyett nem leszel elég erős.

Vélemény, hozzászólás?