IG2: kukac-Zero-Endre osztott flottás internetes csata VIDEÓVAL

Rögtön a nyitóképen látható nehéz hajóosztályú csata ráirányítja a figyelmet arra, hogy a Toluen hamvasztósugaras hajókat blokkolni kell. Ilyenkor sajnos be kell vállalni, hogy a mi hajónk is zavarva lesz, mivel hatósugáron kívül felaprítanák a hajóinkat.

A paralizáló használata ilyen közelről azért jó, mert az ellenfél nem hamvaszt, és nem mozog. Egy másik harcképes hajónk – akár zavarva is – képes további sebzéseket okozni neki. Az egy csoportba tömörülés ebben az esetben kizárja az 1 hajó vs. 1 hajó elleni harc beállítását, mivel az idő folyamatosan megy és tényleg csak kattintásbajnok tudná ezt ilyen kevés idő alatt beállítani. Másrészt egy gyengébb nehéz korvettel egyenlő hajószám esetén nem valószínű, hogy cirkálót kezdek el támadni.

A csak űrhajókra való fejlesztés korábban tárgyalt hátulütője a meglehetősen gyenge, vagy semmilyen földi védelem. A 2. képen látható a gyors bolygólerohanás. A 4. képen lévő osztott flotta elvonja az ellenfél figyelmét elvonja a taktikájáról, a vele egyenlő számbeli flottarészt támadja, a kisebb=úgyis gyengébb elv mentén. A kisebb csoportban viszont volt pár erősebb hajó is, azok a flottája szélét kezdték el kóstolgatni. Utána a kisebb csoportot akarta szétszedni, csakhogy a nagyobb hajóflotta kezdett összezárni a kisebb irányába, a kisebb pedig le és utána jobbra irányban kezdett mozogni. A kedvező “V” alakot elérve a megfogyatkozott ellenség pedig már lőhetett bármire, hiába.

GALÉRIA: kukac-Zero-Endre:

Vélemény, hozzászólás?