IG2: csempike-Sziszi-Endre földi védelemre gyúró internetes csata VIDEÓVAL

Ebben az ütközetben elkövették azt a hibát, hogy kizárólag földi védelemre koncentráltak. IRC-s játék elején természetesen kell néhány kerekestank, vagy maximum gépágyús erőd a bolygókra; viszont a lézeres erődöt kifejleszteni nem bizonyult hatékony megoldásnak.

Sajnos az űrhajó fejlesztésük lemaradt, és az elején még terraformálásra is pazarolták a pénzt. Mégy egy húszezer dolláros terraformáló is akkora költségvetési lyukat üt, hogy azt még 60 bolygós csillagtérképen sem lehet lefaragni később. Ugyanis a később hamar következik be űrcsata formájában. A kezdésnél kapott három rombolót könnyen le lehet radírozni, viszont a mindkét játékos által előnyben részesített lézeres erődöt minden bolygóra elv valóban belassított.

A 350-es tűzerejű paralizálós korvettek magabiztosan harcolnak

Kerekestankokkal nem lehet lézeres erődökkel védett bolygókat foglalni, viszont a lázítással meggyengített birodalmak könnyen szétesnek, mire eljutok az antigravitációs tankig és megyek elfoglalni. A shinari kémelhárítás meglehetősen jól működött, a cheblon kémek lassan érték el a célt.

GALÉRIA: csempike-Sziszi-Endre IRC csata

Vélemény, hozzászólás?