IG2 Kra’hen, lehetetlen szint, skirmish VIDEÓVAL – Adani12345

A kra’hen fajjal egyszerűbb, pláne ha visszatöltés nélkül akarsz játszani, mint én itt. Sok a lutri itt is más fajoknál, viszont a kémkedés miatt még nehezebb.  Egy középjátékban bekapott hajószabotázs a vereséget is jelentheti, illetve a korai felfedezés is, ha még nincsenek tankjaid.

A többieknek alapból megvan a nehéz korvett, MK2 hajtómű, torpedó, nehéz lézer és a lánctalpas tank ágyú toronnyal. Ugyanúgy 3 rombolóval és a 2 kerekestankkal indulnak egy bolygóval, de a kezdetektől gyárthatják ezeket. Gyártják is, neked pedig előbb ki kell fejleszteni, mint ők. A Steames verzióban a lebegtetőt is megkapja mindenki, ott nehezebb védekezni. Nem lehet nagyobb lőtávval hegyre menekülni. Ha korán felfedeznek -mielőtt lenne minimum lézertornyos, lánctalpas tankod-, csak akkor nyerhetsz, ha kifejleszted a gépágyús erődöt.

Arra viszont sokszor nincs idő, sőt ha épületeket fejlesztesz, akkor lemaradsz rendesen. Lézertornyos lőtávnövelős tankokkal sokáig lehet védekezni, sőt támadni is, mert sok idő kell, mire felépít annyi labort, hogy elmozdul az ajándékba kapott technikától. Az AI lineárisan halad, űrhajó, tank, épületlabort épít folyamatosan, amint van rá kapacitás. Mindent kifejleszt, amit tud az adott szinten, így pl. nem lesz addig lebegtetője, ameddig nincs legalább 4 laborja mindenből. Addig nem fogja az MK3-as hajtóművet sem kifejleszteni, és persze a gép nem kapcsolgatja a laborokat. Így lehet csak behozni, és mivel a játék az űrben dől el, űrhajókat kell fejleszteni. A tankfejlesztést azért kell előrehozni, hogy lehessen védekezni és támadni is. Ahogy látszik is, korvett + MK3-as szinten már támadni is lehet.

Gyengén, vagy sehogy nem védett bolygóit kell vadászni, aztán otthagyni a tankokat, hogy ne tudja visszafoglalni. A főbolygója, meg az erődökkel védettek maradnak nála, viszont fog majd kolonizálni is. Megvárod, ameddig kolonizál, majd elfoglalod. Sőt, ha már van MK3-as hajtóműved, a rombolódra is felrakhatod és lehet foglalni. Vigyázz, utol ne érjen a flottája! Nem lesz űrcsata, ha vigyázol, és nem tud elkapni. Ha már lehagyod fejlesztésben, sima ügy. Akkor fog nagyon gyorsan fejlődni, ha sok birodalmat elfoglal, hirtelen sok kutatási kapacitása lesz.

IG2 Kra’hen, lehetetlen szint, skirmish, visszatöltés nélkül:

Vélemény, hozzászólás?