Lázadásszítás után mínuszból űrharc power – Tonic

Ember fajjal voltam, ahol nem voltam a shinarival háborúban. Vajon mi történt? A shinari lázadást szított azon a bolygómon ahol a legnagyobb hajóépítés folyt. Pedig béke volt!

Azt visszafoglaltam mega tankokkal, és elkezdtünk csatázni.Egy kb. 100 hajómmal (Titán, csatahajó, nehéz cirkáló, mega tankok) leszedtem a fő flottájukat. Csak ne lenne hajómanipulátoruk! Most meg alig vannak bolygóik, és fogynak a hajóim, de van utánpótlás bőven, tankoknál is. Ha véglegesen leverem őket, megcsinálom minden idők legnagyobb hajó-, és tankseregét. Azzal kinyírom a Kra’heneket. A novabombát pedig még el sem használtam.

A taktikám a következő lesz: osztott hajóflottákkal fogok támadni. Az elsőben a főerőim tankokkal, másikban 2-3 hajó 5-6 erős tankkal, és elkezdem elfoglalni a bolygóit. Kra’hen persze egyből visszafoglalja és erődöket épít, de még az erődjük felépülte előtt visszafoglalom azokat. Közben a főflottámmal elfoglalom a többi bolygóit, így az erődöket helyettem építi fel, amit nem tud visszafoglalni.

Fegyverzavaró nélkül a Kra’hen megsüti a hajóidat

A hajóim fel vannak tuningolva harci álcázókkal. Csatában álcában leszek, amíg fel nem töltődik az antianyagsugár, aztán kampec!  Addig is békét kötöttem, újra rendezem a soraimat.

Fegyverzavarót is teszek a hajókra, hogy ne használhassa a hamvasztósugarat, már ha van a hajóin olyan. Másrészt fegyverzavaróval közel kell menni hozzá, mert távolról nem hatásos. A roncsolást meg elvégzi a turbó lézer+foton/mezonágyúcsomag. Javaslom, a csúszka támadási irányban legyen jobbra úgy 75%-on.

One thought on “Lázadásszítás után mínuszból űrharc power – Tonic

  1. Az a csúszka nem csak a vadászokra vonatkozik? Én úgy tudtam, vadászokat meg úgyse használok, pláne végjátékban már semmi értelme rájuk költeni, alapból sem jók semmire.

    Krahen ellen ha már van hamvasztója csatahajóval van csak esélyed, arra lehet (fejlesztett) ECM-et és fegyverzavarót is tenni, mindkettő kell, ha csak fegyverzavaród van szétkap az atom torpedóival. Minden más faj ellen még végjátékban is elég a nehéz cirkáló, Shinari nem torpedózik, ember, nem használ fegyverzavarót stb.

Vélemény, hozzászólás?