IG1 bolygóvédelem: érdemes mezonlöveget csórni – Adani12345

Ha elcsórod a mezonlöveget a világoskék ychomoktól, sima ügy a védekezés, ameddig nem jön a dargslan. Laktanyát is el lehet lopni tőlük.
 
A garthogok nem adják meg magukat, de az ychom 88% körüli sérülésnél igen. Ha figyelsz, és időben leállítod a tüzelést, meglesz a laktanya. Az eredeti IG1-ben szerintem nem függ a nehézségtől a vírusfertőzés a 2. szinten. Ha már az elsőt jelented az ezredesnek akkor megkapod a radart, ami látja a szállítót és kinyírhatod, így nem lesz 2. Azért jó, ha kivárod a 2. fertőzést is, mert így több időd lesz gyártani, ha elnyújtod a szintlépést.
 
Másik, amit észrevettem eredeti játékban: a 2. szint végén elég, ha felrobbantod a Romboló 2-t a nyertes csatához. Open IG1-ben le kell győzni minden ellenséget, így kissé nehezebb, mert nem lehet össztűzzel leszedni a rombolót, vigyázva a cirkálódra. Viszont mindkét játékban sima ügy a csata ha raksz az Achilles bolygóra 5 ionlöveget, és a bolygó közelében támadsz. Az 5 löveg gyorsan leszedi az ellenséget. Azt is megteheted, hogy egyetlen egy vadásszal támadsz.
 
Nehéz szinten az ychomoknak a Center bolygón, a 3. pályán van űrbázisuk is. Normál szinten nincs, de nehezebb a mezonlöveget elcsórni, mert azt is szét kell lőnöd.

Vélemény, hozzászólás?