Az IG2 legizgalmasabb 20. éves szülinapi internetes játéka – Endre VIDEÓVAL

2019. december 1.: az Imperium Galactica II. pontosan 20 évvel ezelőtt jelent meg. Ebből az alkalomból -mint minden évben- online szülinapi játékot rendeztünk. A 20. évi játékon olyanok voltak jelen, akik szinte már a kezdetektől játszották a játékot. (Nagyon profik.)

A korábbi évekhez hasonlóan semmi rendkívüli eseményre nem számítottam, aztán történt valami. 20 éven át sosem követtem el ilyen hibát, ami iskolapéldája lehet a “Hogyan ne játssz IG2-t!” című oktatóvideónak.

Cheblon klánt dobott a sors, bátran kezdtem terjeszkedni. A faj kémei a második legjobbak lehetnek a Shinari után. Ahogy szokás, elküldtem kiképzésre. Sajnos hamar felfedezett Strom nevű játékos, aki épp a Shinari fajjal támadott. Nézzük meg a mindössze 6 perces videót (ha munkaidőben olvasod ezt a cikket, akkor is nézd meg):

Lazaságom végeredménye, hogy Strom mégis elbukott és sajnos kiesett a Shinari Köztársasággal. Ékes bizonyítéka viszont, hogy nem lehetetlen legyőzni a shinari kémeket. Az persze rejtély marad, hogy hányas szintű és milyen beszivárgása volt. 🙂

One thought on “Az IG2 legizgalmasabb 20. éves szülinapi internetes játéka – Endre VIDEÓVAL

Vélemény, hozzászólás?