Skirmish lehetetlen nehézségi szinten – Adani taktikája

Skirmish-ben megint játszottam egy partit lehetetlen nehézségen, 20 bolygóval all-tech szinttel és 10 ezer kredit induló pénzzel.

Nem volt megint szerencsém a Kra’hen messze volt és nem találtam meg az elején, Shinarik is messze voltak, toluen, godan, iberon, cheblon írtás volt meg elsőre bolygó lerombolással. Shinarikat nyírta az ember is így ők hamar mentek a levesbe, sajnos mire megtaláltam őket már volt több gépágyús erődjük és űrvédelmi ágyú is.

Flottákkal is kergetőzni kellett. Ameddig nem volt lézertornyos lánctalpas tankom lőtáv növelővel és nehéz korvett napalm bombával, addig a környéken maradtam és ha kolonizálni akartak lerohantam a bolygót és eladtam az épülő főépületet. Aztán meg 2 nehéz korvettel kezdtem nyírni őket és 4 tankkal, szétlőttem a bolygón mindent, ami az erődök lőtávján kívül volt és fellázadt a bolygó, a gép meg nem foglalta vissza. 2 kémem volt csak, jött egy ingyenes alakváltó azt felvettem meg az induló, akit bolygóinfókért küldtem.​

A Kra’hen flottát időben kellene megsemmisíteni

Viszont a kereskedőket nem kell ilyenkor ölni pláne akkor nem ha a Shinarikat is sikerül kinyírni. A végén mikor már csak a Krahen két bolygója és az én egyetlen bolygóm, maradt, az összes kereskedő oda-vissza járt, építesz 4 központot és egy bankot 60 ezer kredit/kereskedő és van mikor 5-6 is jön egymás után libasorban. A Kra’hen flotta odaállt az egyetlen megmaradt bolygója fölé és nem mozdult. Viszont mikor nekiálltam kolonizálni akkor sikerült elcsalni (megindult a zsákmányra) , ekkor bezúztam a főbolygóját 3. nekifutásra kb., mert telerakta erődökkel, és már 8 tank is kevés volt.

Egy rohamnál egy erődöt lehetett kinyírni ha magányos volt, ha több volt akkor nem sikerült. Nem tudott felgyógyulni, mire megint visszaértem új tankokkal. A kolonizált bolygóra meg, amire ment egy lánctalpas tank lézer toronnyal és lebegtetővel, hegyre menekülés, és esélye sem volt.

Vélemény, hozzászólás?