Kra’hen hadjárat nehéz szinten – videóval: Adani12345 írása

Ha beadja a kolonizálj 5 bolygót küldetést, akkor így kell abszolválni és menni fog. Korábbi mentés visszatöltése, praktikusan az előző küldi elvégzése utánit, ami vagy kalózbolygó foglalás vagy ismeretlen hajókkal jövő kalóz vagy Chakarg. Minden leállítás, se gyártás, se fejlesztés, auto-építést is praktikus inkább kézzel építkezés. Anyabolygóra még egy űrhajógyár kell, amint lehet és kelleni fog legalább 2000-es gyártási kapacitás.

Felderítés a flottával: muszáj keresni 5 üres bolygót, ha korábban már kolonizáltál, érdemes halogatni, akár első mentés visszatöltéssel és kolonizálás elnapolásával.

Amint beadja, hogy van 2 éved vársz még egy kicsit, beadja 1 hónap után kb. hogy több munkást küldtek a gyárakba és így fele annyiért tudsz gyártani és gyorsabban, na ekkor gyártod a hajókat.
Adót, magasra kell emelni és/vagy eladni 1 rombolót, és mindig a legmesszebb lévő bolygóra küldeni a kolonizálót, az utolsónak már nem lesz sok ideje, gyorsan oda kell érnie.

Amint kész mentés, és elrakni jó helyre, mert ha igazán nem dolgozik a szerencse neked betalál éveken belül az Istencsászár, hogy le kell gyilkolni a Chakargokat. Akkor pedig szintén mindent a fejlesztésre, először lánctalpas tankot kifejleszteni és 8-10-et azonnal gyártani amint megtörtént. Aztán nehéz korvettet átugorva a sima korvettet, és felszerelést 2-3 nehéz korvettel már neki kell ugrani, ECM kell meg gamma ágyú és nehéz torpedó ágyú az űrvédelmi ágyúk miatt ecm a torpedók miatt, lánctalpas tankra lézerágyú és lőtáv növelő, de mivel nincs sok idő időnyerés miatt a tankok jó ha már le vannak gyártva, mire a nehéz korvett elkészül, felszerelést ráér később is rátenni.
Cha’karg faj nélkül szebb a galaxis

Egyik Chakarg flotta paralizálós vagyis fegyverzavaró is kelleni fog, de ráér addig is lehet foglalni a többi chakarg bolygót. Ha végképp nem megy sehogy akkor a leggyengébben védettet kell foglalni és leirtani róla minden épületet, ha pl. nincs pénz ECM-re így majd lesz. Flotta leverése nélkül is megtartható a bolygó ha otthagyod az összes tankodat, de le kell majd később verni, de lehet vele időt nyerni. Meg nem árt ha elcsalod a flottát a bolygó közeléből, hogy külön tudd leverni az űrvédelmi ágyúkat és a hajókat.

ECM és fegyverzavaró minden űrhajó álma

Ha az elején a 9 űrhajós ismeretlen flotta jön, akkor első mentés visszatöltése és 5 űrvédelmi ágyú, ennyi már meg tudja fogni, vagy legalábbis kinyírja a nagyobb hajókat, flotta bolygó felé álljon és azonnal menekülés a csatatér széléig közben az ágyúknak a legerősebb hajókat célpontnak megadni, a nehéz rombolókat. Amint elért a csatatér széléig a flotta pucolás, az ágyúk meg szedjenke le ösztűzzel annyit, amennyit tundak. a maradékot elintézi a flotta. 3 űrvédelmi ágyúval is megoldható, de akkor a flottának is be kell segítenie ill. többszöri mentés visszavonulás kell, meg kifjelesztett tetra lézer.

Ilyet pont a múlt héten kellett csinálni mikor úgy nyomtam a hadjáratot nehezítésként ,hogy nem töltöttem vissza mentést. Mindkét eshetőségre nem tudsz így készülni maradéktalanul, mert kevés a pénz. 3 űrvédelmi ágyú, aztán először az ágyú tornyot fejlesztettem ki, hogy ha kalóz bolygót kell foglalni akkor menjen, utána pedig a tetra lézert és épp elkészült mire effektíve harcolni kellett. Mikor először odaért még nem volt kész, de akkor az ágyúk lőtték mindig a legerősebb hajókat addig menekültem hátra és lőttem lézerrel a vadászokat. Visszavonulás, a nehéz rombolókat kinyírtam rombolók maradtak, támadás, visszavonulás ha már rommá lőtték az egyik hajómat, 1 hajó és az összes vadász ment nála a levesbe. Tetra lézer közben meglett így adtam neki azzal, legalább 1 hajót kinyírtam minden rohamnál és hajót nem vett el egyszer sem, ha teljesen a harctér széléig elmész nagyon kis eséllyel veszi el visszavonuláskor. Ezért is kell csata előtt menteni, hogy ha mégis megtörténne akkor visszatöltés és újra. De most ugye nem töltök vissza, tehát mázli, hogy nem buktam hajót.

Később is megfontoltabban és óvatosabban kell nyomulni pl. nehéz romboló, torpedó és kombinált radar után lánctalpas tankot fejlesztettem és lézer tornyot meg lőtáv növelőt védekezésként.

Apropó Ököl klán. Normálon kipróbáltam, ott legyőzhetőek ha tankra gyúrsz, meg torpedóra és ha legyőzöd megy minden a régiben és nem lesz gond hogy nem kolonizáltál bolygókat. Nehéz szinten erősebb tankjai vannak de lehet ,hogy ott sem lehetetlen még nem próbáltam. Az ugyanaúgy visszavet ha ellenük kell hadakozni, viszont ha kezdettől nem érdekel a kolonizálós dolog és tankokra gyúrsz meg torpedóra akkor lehet jobban jársz, ha inkább legyőzöd az Ököl klánt és így nem áll le évekre a fejlesztés meg nem kockáztatod a korai felfedezést.

Imperium Galactica 2 gameplay Kra’ Hen nehéz / hard

 

3 thoughts on “Kra’hen hadjárat nehéz szinten – videóval: Adani12345 írása

Vélemény, hozzászólás?